Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

REVERIE

REVERIE - NYKYSIRKUSESITYS

Ensi-ilta Aleksanterin Teatterissa 2007

Eräänä kauniina päivänä entinen elämä katoaa. Eräs Nainen löytää itsensä oudosta maasta - mukanaan vain vanha matkalaukkunsa ja muistot. Raunioista nousee surrealistinen seurue: lumoava, ärsyttävä ja kummallinen joukko, jonka tapoihin ja haaveisiin Nainen joutuu tutustumaan. Musiikki ja sirkus kuljettavat outoa visuaalista tarinaa, ja lopulta Naisen on aika mennä eteenpäin, jälleen kohti tuntematonta. 

Med Andra Ord- ryhmä etsii jokaisessa produktiossaan uusia kunnianhimoisia tapoja tehdä nykysirkusta. Reverie yhdistää sirkustaiteeseen ja tarinankerrontaan musiikkia, tanssia ja teatteria. Henna Kaikula ja Ilona Jäntti ovat Med Andra Ord-ryhmän perustajajäseniä, Cirkus Cirkörin Cirkus Piloterna- koulusta valmistuneita sirkuslaisia. Terhi Suorlahti on teatterin ammattilainen, upeasti laulava näyttelijä. Milla Viljamaa ja Johanna Juhola vastaavat esityksen huikeasta live-musiikista, jota voisi kuvailla vaikka posetiivimusiikin, tango nuevon ja jazzin pelimannihenkiseksi yhdistelmäksi, jossa kuuluu kaikuja sirkusmusiikista ja klezmeristä. 

 

Ohjaus ja käsikirjoitus : Tiina Puumalainen

Tuotanto: MedAndraOrd, Teatterituotantoyhtiö O.I.V.A. Oy ja Sirkus Mollikka