Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

REAKTORI

JOHANNA JUHOLA REAKTORI

 

JOHANNA JUHOLA (haitarit, sävellykset) 

TUOMAS NORVIO / JUUSO HANNUKAINEN (live-elektroniikka) 

MILLA VILJAMAA / ANTTI KUJANPÄÄ (harmooni, piano, laulu) 

SARA PULJULA / ILKKA HEINONEN (kontrabasso, laulu, beatbox)

 

Neljä huippumuusikkoa, kiehtovat fantasiatangosävellykset, innovatiiviset sovitukset ja intuitiivinen vuorovaikutus. Hieman lämmintä huumoria ja tangon, elektroniikan, popin ja kansanmusiikin vapautunutta sekoittelua. Värikäs visuaalinen esillepano. Tämä on Johanna Juhola Reaktorin resepti, joka on kerännyt ylistäviä arvosteluja ja spontaanin ihastuneita yleisöreaktioita Suomessa ja ulkomailla.

Juhola on puhaltanut pölyjä pois vanhoista käsityksistä harmonikasta instrumenttina säveltäen, levyttäen ja konsertoiden ahkerasti eri kokoonpanojen kanssa. Johannaa on arvosteluissa kutsuttu mm. virtuoottiseksi harmonikkamusiikin uudistajaksi, maailmanmusiikkihelmeksi, musiikilliseksi supersankariksi ja tangon kurittomaksi innovaattoriksi.

Juholan johtamana yhtye unohtaa tyylien ja genrejen rajoitukset ja luo eklektisen sekoituksen tangoa, elektronista musiikkia, pohjoismaisia juuria ja vinksahtanutta poppia.

Reaktori esiintyy neljällä Johanna Juholan albumilla: "Diivan jäljet”, ”Fantasiatango", "Tango Roto Live" ja "Fantasiatango 2". Kaikkien levyjen tuottajana ja samplejen ohjelmoijana on toiminut  laaja-alainen äänisuunnittelija, muusikko, säveltäjä, Tuomas Norvio, joka soittaa Reaktorissa elektronisia lyömäsoittimia ja sampleja.
Kontrabassoa Reaktorissa soittaa mm. teatterimuusikkona sekä yhtyeistä Gjallarhorn, Orkestar Bordurka ja Ulla Tapaninen ja Nasevat Kurtut tunnettu Sara Puljula.
Pianistina, harmoonistina ja laulajana Reaktorissa valloittaa Johannan pitkäaikainen musiikillinen kollega ja sävellyksistään Teosto-palkittu Milla Viljamaa, joka tunnetaan myös yhtyeistä Hereä, Las Chicas del Tango, Saaga-yhtye sekä Lauri Tähkä.

 

”Omaperäisen ja tuoreen musiikkinsa ja poikkeuksellisen lavakarismansa ansiosta magneettinen Johanna Juhola ja hänen Reaktorinsa on silkkaa herkkua kaikille tangon ja folkin ystäville.”
Craig Macartney, April 2013 (Johanna Juhola Reaktori live at RIch Mix, London)

”Meininkinsä ja ainutlaatuisuutensa takia bändi kuuluu pakko nähdä –kategoriaan kaikille tangofaneille, tai kenelle tahansa, joka arvostaa nerokasta ja taitavaa muusikkoutta.”
Charmaine White, April 2013 (Johanna Juhola Reaktori live at The Stables, Milton Keynes)

"Tämän kurittoman innovaattorin ansiosta tango on saanut ainakin yhden vuosisadan lisää elinaikaa."
Ton Maas, Ode Magazine kevät 2011 (Fantasiatango -levyarvostelu)

"Virkistävä, erilainen, lumoava, nuorekas, maailmanmusiikkihelmi."
Hanne Orrenmaa, Ilkka 8.7.2011 (Johanna Juhola Rekatori: The Limits of Tango -performance review)

"Musiikkia, jossa on Piazzollan juhlavuutta ja Danny Elfrnanin elokuvamusiikin pimeää lennokkuutta."
Suonna Kononen, Karjalainen 22.12.2010 (Tango Roto Live -levyarvostelu)

"Tulee mieleen Saksikäsi Edward, huvipuistot, Buenos Airesin tangosalit, tumma havumetsä ja Peppi Pitkätossu lelu- ja makeiskaupassa."
Risto Haapsamo, Kaleva 25.2.2010 (Fantasiatango -levyarvostelu)

"On lottovoitto mille tahansa esitykselle saada tällainen orkesteri (Johanna Juhola Reaktori) vastaamaan musiikista. Johanna Juhola kuuluu eturivin harmonikkataiteilijoihimme ja on lisäksi karismaattinen lavahahmo."
Tove Djupsjöbacka, Huvudstadsbladet 15.9.2009 (Tango Roto -shown arvostelu)

"Johanna Juholaa on kutsuttu yhdeksi maamme kiinnostavimmista haitarinsoiton uudistajista."
Saara Pakarinen, Me Naiset maaliskuu 2010 (Fantasiatango -levyarvostelu)

Kuva Sami Perttilä.

Kuva Sami Perttilä.