Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

LIMITSOFTANGO

THE LIMITS OF TANGO - MONITAIDETANGOKONSERTTI

Ensi-ilta Cumbre Mundial del Tango -festivaalilla Seinäjoella 2011

 

Missä menevät tangon rajat? Mikä on pohjoismaalainen tango? Entä mikä ylipäätään tekee tangosta tangon? The Limits of Tango on urbaani ja uutta luova tangoteos, jonka juuret ovat suomalaisessa tangossa. Se leikkii, kokeilee ja heittäytyy intohimoiseen seikkailuun.

Teoksen musiikin on säveltänyt haitaristi ja säveltäjä Johanna Juhola. Musiikin esittää Johanna Juhola Reaktori: Johanna Juhola (harmonikka), Milla Viljamaa (piano ja harmooni), Sara Puljula (kontrabasso) ja Tuomas Norvio (Live elektroniikka) sekä heidän pohjoismaiset vieraansa tanskalainen viulisti Harald Haugaard ja ruotsalainen laulaja Annica Cleo. Esityksen tanssista ja koreografiasta vastaavat street- tanssija Antopio Di Maestre ja ruotsalainen tangotanssija Josefine Hjälmeskog.  Mukana on myös virtuaalisena yhtyeen jäsenenä ruotsalainen rap-artisti Promoe. Teoksen ohjauksen ja visuaalisen suunnittelun on tehnyt nukketeatteritaiteilija Elina Lajunen.

The Limits of Tango sai kantaesityksensä Seinäjoella 6.7.2011 kansainvälisillä Cumbre Mundial del Tango festivaaleilla. Festivaaleilla teos edusti Seinäjoen kaupunkia. Teos toteutettiin pohjoismaisena yhteistyönä ja se oli osa Rytmi-instituutin projekteja The Dimensions of Tango ja The Limits of tango.

 "Maailmanmusiikkihelmi" (Ilkka 8.7.2011)

"Virkistävä, erilainen, lumoava, nuorekas puolituntinen esitys – ehdottomasti jatkossakin esittämisen arvoinen. Poikkitaiteellinen the Limits of Tango sen todisti: tangolla ei ole rajoja." (Ilkka 8.7.2011)